Menu

Boganmeldelser for de små børn

Lad børnene anmelde bøger for hinanden med smileys og giv på denne måde anledning til en samtale om bøger med de mindste.

Aldersgruppe:
3-6 år

Deltagere:
Børnehavebørn

Varighed:
15 min.

Sådan gør I

Print en stak skabeloner til boganmeldelser eller lav jeres egne. Sørg for et sted hvor de kan hænge synligt, og lad børnene udfylde anmeldelsen, når de har læst en bog.

På denne måde tillægges børnenes egen holdning og smag betydning, samtidig med at de gør erfaringer med at udtrykke sig ved hjælp af emojies og med at tale om litteratur.

Samtidig kan både børn og voksne lade sig inspirere til ny læsning.

Inspiration til anmeldelsen er hentet i bogen Sprog og literacy i dagtilbuddene (2015)

Sprog og literacy i dagtilbuddene

Det skal I bruge

Skabelon til boganmeldelser for de små


Download PDF

Måske er du også interesseret i...

Arrangement, Forløb Sprogfitness: Sprog er noget, vi leger! D. 3. maj 2024 går det løs til Sprogfitness igen! Alder: 3-6 år, 0-3. klasse Deltagere: Indskolingsklasser Leg med litteratur Sprogfitness derhjemme: Sprog er noget, vi leger! Sprogfitness er sjove og lærerige sproglege, som styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring samtidig med, at børnene får bevæget sig. Alder: 3-6 år, 0-3. klasse Deltagere: Børn og deres voksne Varighed: 45 min. Viden om Læreplanstema: Social udvikling: Find inspiration til aktiviteter og bøger der taler ind i læreplanstemaet Social udvikling Alder: 0-3 år, 3-6 år