Menu

Privatlivspolitik

I forbindelse med din brug af laesesporet.dk, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vores behandling af personoplysninger er lovhjemlet i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e) om behandling, der er nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse.

Når du benytter laesesporet.dk, indsamler vi oplysninger om din IP-adresse, samt hvilke sider og funktioner på hjemmesiden du benytter. Disse oplysninger lagres på ubestemt tid hos Herning Kommune og benyttes til at føre statistik over brugen af hjemmesiden samt til at fejlfinde problemer.

Oplysningerne bliver behandlet og er fysisk opbevaret sikkert hos Herning Kommune.

Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig samt berigtigelse, begrænsning eller sletning af disse oplysninger.

Den dataansvarlige er Herning Bibliotekerne, som kan kontaktes på telefon 96288800 eller biblioteket@herning.dk.

Vi har også en databeskyttelsesrådgiver (Data Protection Officer), som holder øje med, om vi håndterer persondata lovligt og sikkert. Hvis du har mistanke om, at vi har lækket personoplysninger eller på anden måde krænket fortroligheden i håndteringen af dine eller andre personers oplysninger, kan du kontakte databeskyttelsesrådgiveren eller Datatilsynet.

Data Protection Officer
Herning Kommune
Telefon 93594558
dpo@herning.dk