Menu

BOGglad

BOGglad er et initiativ, som skal være med til at forny bogsamlinger i dagtilbud, SFO’er og fritidsklubber og samtidig inspirere til at aktivere litteraturen i børnenes hverdag.

Aldersgruppe:
0-3 år, 3-6 år, 0-3. klasse, 4-6. klasse

Deltagere:
Pædagoger i dagtilbud, SFO'er og fritidsklubber

Varighed:
45 min.

Sådan gør I

Her finder I et inspirationsmateriale fra BOGglad, som kan sætte gang i sjove aktiviteter omkring bøgerne. I kan bruge BOGglad-plakaten til at komme i gang med aktiviteter, og I kan fortsætte med inspirationsarket, som giver anledning til mere planlagte aktiviteter.

BOGglad er målrettet børn i alderen 0-12 år og deres pædagoger.

Det skal I bruge

0 - 3 år vuggestue

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

3 - 6 år børnehave

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

6 - 9 år SFO

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

9 - 12 år Klub

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

Klistermærker

Klistermærker til tryk
Download PDF

Trykfiler

alle samlet
Download ZIP

Det er Slots- og Kulturstyrelsen, der står bag BOGglad. Læs videre på slks.dk, hvis du vil vide mere om det politiske initiativ, som ligger bag BOGglad.

Måske er du også interesseret i...

Viden om Find den næste bog til dit barn: Bøger, der minder om Wimpy Kid, Harry Potter og flere til. Alder: 4-6. klasse Deltagere: Børn og deres voksne Varighed: 15 min. Viden om Læreplanstema: Kultur, æstetik og fællesskab: Find inspiration til aktiviteter og bøger der taler ind i læreplanstemaet Kultur, æstetik og fællesskab Alder: 0-3 år, 3-6 år Forløb Læsefamilier: Få en pose fuld af læseiver, samvær, hygge, spil og kreativitet med hjem Alder: 4-6. klasse, 7-9. klasse Deltagere: Børnefamilier med et barn på 10+ Varighed: En måned