Menu

BOGglad

BOGglad er et initiativ, som skal være med til at forny bogsamlinger i dagtilbud, SFO’er og fritidsklubber og samtidig inspirere til at aktivere litteraturen i børnenes hverdag.

Aldersgruppe:
0-3 år, 3-6 år, 0-3. klasse, 4-6. klasse

Deltagere:
Pædagoger i dagtilbud, SFO'er og fritidsklubber

Varighed:
45 min.

Sådan gør I

Her finder I et inspirationsmateriale fra BOGglad, som kan sætte gang i sjove aktiviteter omkring bøgerne. I kan bruge BOGglad-plakaten til at komme i gang med aktiviteter, og I kan fortsætte med inspirationsarket, som giver anledning til mere planlagte aktiviteter.

BOGglad er målrettet børn i alderen 0-12 år og deres pædagoger.

Det skal I bruge

0 - 3 år vuggestue

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

3 - 6 år børnehave

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

6 - 9 år SFO

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

9 - 12 år Klub

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

Klistermærker

Klistermærker til tryk
Download PDF

Trykfiler

alle samlet
Download ZIP

Det er Slots- og Kulturstyrelsen, der står bag BOGglad. Læs videre på slks.dk, hvis du vil vide mere om det politiske initiativ, som ligger bag BOGglad.

Måske er du også interesseret i...

Leg med litteratur Fang bogens stemning i en firkant!: Med Book-bento arbejder børn kreativt og visuelt med at iscenesætte bogens stemning. Alder: 4-6. klasse, 7-9. klasse Deltagere: Børn og unge Varighed: 1 time Arrangement Få svaret på hvorfor du skal holde booktalks for lærere: Sats på de voksne, når du vil styrke børns læselyst. Alder: 4-6. klasse Deltagere: Lærere Varighed: 1 time Forløb, Leg med litteratur, Leg med sprog Sprogrygsække: Få inspiration at til at udvikle jeres egne Sprogrygsække til børn i dagplejen - fyldt med fælles læseoplevelser, billedbøger, spil og legetøj! Eller snup dem, du finder lige her - udviklet af Aalborg Bibliotekerne. Alder: 0-3 år