Menu

BOGglad

BOGglad er et initiativ, som skal være med til at forny bogsamlinger i dagtilbud, SFO’er og fritidsklubber og samtidig inspirere til at aktivere litteraturen i børnenes hverdag.

Aldersgruppe:
0-3 år, 3-6 år, 0-3. klasse, 4-6. klasse

Deltagere:
Pædagoger i dagtilbud, SFO'er og fritidsklubber

Varighed:
45 min.

Sådan gør I

Her finder I et inspirationsmateriale fra BOGglad, som kan sætte gang i sjove aktiviteter omkring bøgerne. I kan bruge BOGglad-plakaten til at komme i gang med aktiviteter, og I kan fortsætte med inspirationsarket, som giver anledning til mere planlagte aktiviteter.

BOGglad er målrettet børn i alderen 0-12 år og deres pædagoger.

Det skal I bruge

0 - 3 år vuggestue

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

3 - 6 år børnehave

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

6 - 9 år SFO

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

9 - 12 år Klub

Inspirationsark, plakat og karakterliste
Download ZIP

Klistermærker

Klistermærker til tryk
Download PDF

Trykfiler

alle samlet
Download ZIP

Det er Slots- og Kulturstyrelsen, der står bag BOGglad. Læs videre på slks.dk, hvis du vil vide mere om det politiske initiativ, som ligger bag BOGglad.

Måske er du også interesseret i...

Arrangement, Forløb Sprogfitness: Sprog er noget, vi leger! Torsdag d. 3. maj 2024 går det løs til Sprogfitness igen! Alder: 3-6 år, 0-3. klasse Deltagere: Indskolingsklasser Viden om Årstider: Når I arbejder med læreplanstemaet Natur, udeliv og science, er det oplagt at tage fat i den aktuelle årstid - her er bøger året rundt Alder: 0-3 år, 3-6 år Viden om Læselyst: En samling af de mest relevante publikationer og praksisguides om læselyst. Alder: Skolebørn Deltagere: Bibliotekarer, lærere og læsevejledere