Menu

Én mail om ugen en kort periode. Tonsvis af inspiration og viden om børns læsning

Københavns Biblioteker tilbyder nyhedsbreve til alle landets forældre. Én mail om ugen i en afgrænset periode efterhånden som dit barn udvikler sig. Du kan også vælge at starte med at se videoserien, som Københavns Biblioteker har lavet. Lyder det som noget for dig? Så se mere nedenfor og meld dig til et nyhedsbrev.

Under forløbene her kan du blive klogere på, hvordan du understøtter dit barns sprog og første læsning, hvordan I kan bruge bøger til at tale om svære emner og hvilke fantastiske oplevelser, der venter jer i fantasy-bøgerne. Du kan se videoerne og tilmelde dig nyhedsbrevene, uanset om du er låner ved Københavns Biblioteker eller ej.

Videoer om at styrke sit barns sprog

Billede til videoserieStyrk dit barns sprog er en række 5 minutters videoer, der giver viden om sprogudvikling samt tips til læsning. For dig der er forælder til en 0-1-årig eller har tosprogede børn.

Se videoerne i serien Styrk dit barns sprog

Fra sprog til bog 0-1 år

Billede til mailserieFå let og hurtigt læst info om børns sproglige udvikling ledsaget af børnebogsanbefalinger, læsetips og inspiration til mere læsning til den voksne.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Fra sprog til bog 0-1 år

Fra sprog til bog 1-3 år

Billede til mailserieForløbet er for dig, der er nysgerrig på dit barns sproglige udvikling eller dig, der gerne vil have inspiration til, hvad og hvordan man kan læse med de mindste børn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Fra sprog til bog 1-3 år

Fra sprog til bog 3-6 år

Billede til mailserieForløbet er for dig, der er nysgerrig på dit barns sproglige udvikling eller dig, der gerne vil have inspiration til, hvad og hvordan man kan læse med de lidt større børn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Fra sprog til bog 3-6 år

Startlæsning

StartlæsningFå gode råd til at støtte dit barn i den allerførste læsning - fra start til begynder og øvet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Startlæsning

Det, der er svært at tale om

Det der er svært at tale omFå forslag til litteratur, som kan gøre det lettere at snakke med børn om livets store emner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Det, der er svært at tale om 

Fantasy (12 år og op)

FantasyTag med på en rejse ind i fantasygenren - for både kendere og nysgerrige!

Tilmeld dig nyhedsbrevet Fantasy