Menu

Quiz om Disney, Percy Jackson eller Harry Potter

Bliv udfordret på jeres viden om bøger, film og genre med de fedeste Kahoots.

Aldersgruppe:
4-6. klasse, 7-9. klasse

Deltagere:
Børn og voksne

Varighed:
30 min.

Sådan gør I

For at komme i gang skal du som spilmester bruge en computer til at køre Kahooten fra. Derudover skal hver deltager have en mobiltelefon eller tablet med internetadgang. Via computeren åbner du den valgte Kahoot, opretter dig som bruger, og så er det ellers bare at trykke "play".

Vælg nu "Player vs. Player". Du kommer ind på en side med en såkaldt "game PIN" bestående af en række tal. På deres egne devices skal deltagerne gå til hjemmesiden www.kahoot.it. Når alle deltagere kommer frem på din skærm, er I klar til at begynde Kahooten!

Smart Parat Svar er en landsdækkende konkurrence, hvor 6. klasser dyster i skøn- og faglitteratur, paratviden og meget mere, men Smart Parat Svar-quizzerne er også helt oplagte som en hyggelig familieaktivitet! Der er lavet i alt 13 fede Kahoots med spørgsmål fra de foregående års Smart Parat Svar. Vi har her udvalgt fire gode Kahoots med udgangspunkt i bogserier og fantastiske universer.

Du kan finde alle 13 Kahoots på Smart Parat Svars hjemmeside.

Det skal I bruge

Percy jackson og de gamle grækere

Kahoot -12 spørgsmål
Åbn webside

Mytologi og fantasy

Kahoot - 11 spørgsmål
Åbn webside

Harry Potter

Kahoot - 12 spørgsmål
Åbn webside

Disney og Pixar

Kahoot - 12 spørgsmål
Åbn webside

Smart Parat Svar-quizzen er et samarbejde med alle landets børnebiblioteker. Smart Parat Svars vision er at motivere børn til at læse og skaffe sig viden i dysten om at blive Danmarks klogeste 6. klasse.

Måske er du også interesseret i...

Viden om En kort artikel, der gør dig klogere på, hvordan vi kan forstå læselyst: Læselyst - hvad er det? Af Henriette Romme Lund. Alder: Skolebørn Deltagere: Bibliotekarer, lærere og læsevejledere Viden om Johannes' læseråd til forældre: Få læseråd fra Johannes på 11 år. Alder: 4-6. klasse Viden om 5 gode grunde til at lytte til lydbøger: Derfor er det fedt at lytte til lydbøger! Alder: Skolebørn Deltagere: Forældre og andre voksne