Menu

Mix og Match

Mix og Match er et spil, hvor deltagerne i hold eller enkeltvis skal mixe og matche tekst og forsider. Spillet har til formål at introducere børn på mellemtrinnet til nyere bøger, der kan inspirere til læsning.

Aldersgruppe:
4-6. klasse

Deltagere:
Børn på mellemtrinnet

Varighed:
30 min.

Sådan gør I

Mix og Match gælder om at finde flest rigtige match og opnå flest point.Spillet består af en række forsidekort og tekstkort. På tekstkortet finder I et uddrag af bogens bagsidetekst samt den allerførste linje i bogen. Spillet går ud på, at gætte hvilken forside, der matcher tekstkortet, og dermed opnå flest rigtige stik.

Mix og Match er et både sjovt og inspirerende spil, der vækker lysten til bøger.

Det skal I bruge

Spilvejledning


Download PDF

Tekstkort


Download PDF

Forsidekort


Download PDF

Svarark


Download PDF

Måske er du også interesseret i...

Leg med litteratur Læs jer til bingo!: Med læsebingo garanterer vi, at I får læst på helt nye måder. Alder: 4-6. klasse Deltagere: Børn og voksne Varighed: Flere uger Leg med litteratur Skriv titlen på din yndlingsbog med lukkede øjne: Med Læsespillet kan du udfordre familien med sjove bogudfordringer. Alder: 4-6. klasse Deltagere: Fra 2 - 6 spillere Varighed: 30 min. Leg med litteratur Læsning i sommerferien: Sommerbogen : Løs udfordringer, anmeld bøger og vind muligheden for at gå amok i en boghandel. Alder: Skolebørn Deltagere: Børn i hele landet Varighed: Flere måneder