Menu

Mix og Match

Mix og Match er et spil, hvor deltagerne i hold eller enkeltvis skal mixe og matche tekst og forsider. Spillet har til formål at introducere børn på mellemtrinnet til nyere bøger, der kan inspirere til læsning.

Aldersgruppe:
4-6. klasse

Deltagere:
Børn på mellemtrinnet

Varighed:
30 min.

Sådan gør I

Mix og Match gælder om at finde flest rigtige match og opnå flest point. Spillet består af en række forsidekort og tekstkort. På tekstkortet finder I et uddrag af bogens bagsidetekst samt den allerførste linje i bogen. Spillet går ud på, at gætte hvilken forside, der matcher tekstkortet, og dermed opnå flest rigtige stik.

Mix og Match er et både sjovt og inspirerende spil, der vækker lysten til bøger.

Mix og Match udfyld selv

Hent de tomme Mix og Match skabeloner og lav din helt egen udgave med fede bøger, der passer lige til din målgruppe! Vær opmærksom på, at have styr på rettighederne, når du printer bogforsider.

Det skal I bruge

Spilvejledning


Download PDF

Tekstkort


Download PDF

Forsidekort


Download PDF

Svarark


Download PDF

Tom skabelon - tekstkort

Vælg dine egne bøger og tekst
Download

Tom skabelon - forsidekort

Vælg dine egne bøger og tekst
Download

Måske er du også interesseret i...

Viden om Find den næste bog til dit barn: Bøger, der minder om Wimpy Kid, Harry Potter og flere til. Alder: 4-6. klasse Deltagere: Børn og deres voksne Varighed: 15 min. Viden om 7 tips til at få dit barn til at læse mere: Sådan kan du støtte op om dit barns læselyst Alder: Skolebørn Viden om Ordblinde - for fagprofessionelle og biblioteker: Inspiration til dit arbejde med ordblinde Alder: Skolebørn, Voksne