Menu

Tag dit tøj omvendt på eller spis cornflakes med juice

Et udfordringsark med udgangspunkt i Vitellos finurlige univers 6-9 år

Aldersgruppe:
0-3. klasse

Deltagere:
Børn 6 - 9 år

Varighed:
45 min.

Sådan gør I

Du kender helt sikkert Vitello. Han keder sig ret tit, men heldigvis har han en god fantasi og finder altid på noget sjovt.

Skal I derhjemme prøve at være Vitello - bare for en enkelt dag? Så tag dit barn i hånden og løb, hop eller dans hen til dit lokale bibliotek og lån en ordentlig stak Vitellobøger! Det kunne være "Vitello graver et hul" eller "Vitello gør en god gerning". Nu mangler du kun at printe udfordringsarket fra siden her, og så er det ellers i gang!

Det skal I bruge

Udfordringsark

Print og hæng op på køleskabet
Download PDF

Vitello graver et hul

Bog
Lån bog

Vitello gør en god gerning

Bog
Lån bog

Vitello gør en god gerning

Lydbog
Lån elydbog

Fire historier om drengen Vitello

Lyt til fire små vitellohistorier
Lån elydbog

Vitellobøgerne er skrevet af Kim Fupz Aakeson og illustreret af Niels Bo Bojesen, og udover de klassiske Vitello-billedbøger er der også kommet en række læs selv bøger, hvor teksten er gjort lettere, så de 7 - 9årige selv kan læse bøgerne.

Udviklet af Silkeborg Bibliotekerne

Måske er du også interesseret i...

Leg med litteratur Læs, tegn, mal og grin: U-kedelig leg med lærdom med Drillepind! Alder: 0-3. klasse Deltagere: Børn og voksne Varighed: 30 min. Viden om Podcasts til forældre og børn: Et udvalg af de bedste podcasts om bøger og læsning. Alder: Skolebørn Deltagere: For både børn og voksne Forløb Læsespots: Læsespots fremmer læselyst, bogglæde, læsefællesskaber og læsekultur. Alder: 0-3. klasse Deltagere: Bibliotekarer og pædagoger Varighed: Flere måneder