Menu

Leg sproget og læsningen ind sammen med dit barn med vores sjove spil og lege

Se alle spil og lege Om Læsesporet

Aktuelt

Vores udvalgte spil og lege

Viden om Læs og fortæl derhjemme: Inspiration og tips til at få fortælling og gode læseoplevelser ind i hverdagen, så samtalen og sproget bliver en del af den fælles oplevelse. Alder: 0-3 år, 3-6 år Leg med litteratur Sprogfitness derhjemme: Sprog er noget, vi leger! Sprogfitness er sjove og lærerige sproglege, som styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring samtidig med, at børnene får bevæget sig. Alder: 3-6 år, 0-3. klasse Deltagere: Børn og deres voksne Varighed: 45 min. Leg med litteratur Tag dit tøj omvendt på eller spis cornflakes med juice: Et udfordringsark med udgangspunkt i Vitello. Alder: 0-3. klasse Deltagere: Børn 6 - 9 år Varighed: 45 min.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få hver måned inspiration inden for sprog- og læseindsatser, direkte i indbakken.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvem står bag Sprog- og Læsesporet?

Bibliotekernes Sprog- og Læsespor leverer inspiration til aktiviteter omkring sprog og læsning, deler gode idéer til at skabe læsefællesskaber og styrker glæden ved sprog, litteratur og læsning.
Bibliotekernes Sprog- og Læsespor samler de danske folkebibliotekers initiativer til både små og store børn, unge og voksne på 16+. Er du forælder, bibliotekar eller anden fagperson er det her, du starter, når du vil finde aktiviteter og anden inspiration til at dyrke sprog- og læseglæden.

Få mere at vide