Menu

Alle ord tæller

Læs og lær om DR´s samarbejdsprojekt Alle ord tæller og find de materialer, der bliver udviklet i projektperioden, og som på nye og eksperimenterende måder kan knytte nogle af DR's programmer og serier for børn og unge til det, du kan få til at ske på dit bibliotek. Det, du finder her på siden, udfordrer, udvider og udspringer af børns møde med sprog, litteratur og læsning.

Projektet er støttet af TrygFonden og produceret i samarbejde med DR, Syddansk Universitet, TrygFondens Børneforskningscenter, Center for Undervisningsmidler, Enact:Lab og Centralbibliotekerne.

Viden om Hvad er Alle ord tæller: Læs om samarbejdsprojektet mellem DR, bibliotekerne og andre tætte samarbejdspartnere Kampagne Klar, parat, skolestart på biblioteket: En god og tryg skolestart til alle børn Alder: 3-6 år Kampagne HundeBanden på biblioteket: HundeBanden er en ny serie på DR Ramasjang. I den forbindelse siger vi: "Læs med HundeBanden" Alder: 0-3. klasse, 4-6. klasse Leg med litteratur Cirkus i børnebiblioteket: Så skal der leges på biblioteket! Alder: 3-6 år, 0-3. klasse Leg med litteratur Findebøger, vrimlebøger, myldrebøger...: Få inspiration til ... Alder: 3-6 år, 0-3. klasse