Menu

Nyhedsbrev: November 2023

Bliv tilmeldt det månedlige nyhedsbrev

Vores behandling af personoplysninger

Forælder Bibliotekar Fagperson

0-6 år 6-16 år

Efteråret er over os. Det rusker og regner udenfor. Det er derfor tid til at finde bøger, krea og hyggeligt samvær frem inde i varmen.

Kreativ leg med historier

Har du børn i alderen 6-9 år kan I kaste jer over Kreativ leg med historier, der kobler læsning af en historie med kreativitet. Børnene leger med historien og skaber deres egne løsninger på udfordringer, som personerne i historien står overfor. Lån for eksempel Sallys far bander (- ad helvede til) og lav jeres egen bandekasse - præics som Sally!

Kreativ leg med Sallys far, Nomerne og bette bøv!
Læs højt for dit barn og find sammen på kreative løsninger med udgangspunkt i historien.

Sallys far bander (- ad helvede til) Den magiske nom Bette-Bøv - krudt og ukrudt

Smart Parat Svar

Har du børn i alderen 11-15 år kan I sammen blive udfordret på jeres viden om bøger, film og genre med de fedeste Kahoots.

Smart Parat Svar er en landsdækkende konkurrence, hvor 6. klasser dyster i skøn- og faglitteratur, paratviden og meget mere, men Smart Parat Svar-quizzerne er også helt oplagte som en hyggelig familieaktivitet!

Quiz om Disney, Percy Jackson eller Harry Potter
Populære quizzer for hele familien.

Podcasts til børn

Er læsning ikke altid sagen derhjemme? Så lyt til en podcast i stedet. Vi har samlet række gode podcasts, som prikker til nysgerrigheden og giver lyst til at vide mere. Trænger du eller dine børn til at blive opdateret på børne- og ungdomsbøger? På læsesporet.dk har vi samlet gode podcasts til at få inspiration til læsningen.

Podcasts til forældre og børn
Et udvalg af de bedste podcasts om bøger og læsning.

Kalenderbøger/julebøger

Er I allerede nu ved at glæde jer til december måned og julehyggen? Her finder I 6 gode kalenderbøger, som kan danne ramme om mange hyggelige decemberstunder

Jul i den magiske luftballon Den skæve jul Julemissionen Snesøsteren Nisserne Julestjerner