Menu

Nyhedsbrev: April 2024

Bliv tilmeldt det månedlige nyhedsbrev

Vores behandling af personoplysninger

Forælder Bibliotekar Fagperson

0-6 år 6-16 år

Nyt fra Lærfest 2024

For første gang havde Bibliotekernes Læsespor en stand på Lærfest, som i år blev afholdt i Bella Centret. Tak til alle jer, der kiggede forbi til en snak om læsesporet.dk.

Den blå og gule stand var velbesøgt af både folkeskolelærere, PLC-medarbejder, voksenundervisere, speciallærere, hjemmeundervisere og forlag, og der blev uddelt masser af net med flyers, konkrete materialer fra læsesporet.dk, og en opfordring om at tilmelde sig nyhedsbrevet. I år havde vi et lille udvalg af aktiviteter med, der knytter sig til læsning. Det var fx Læsedysten til indskolingen, Mix og Match til mellemtrinnet og UNG:LITT-spillet til udskolingen.

Vi ses på Lærfest 2025 i Aarhus!

Læsedysten
Dyst med hinanden om de sjoveste læseudfordringer.
Mix og Match
Mix og Match er et sjovt og inspirerende spil, der vækker lysten til bøger.
UNG:LITT - aktiv og involverende litteraturformidling for unge

Snart tid til Sprogfitness

Kridt skoene og gør klar med forberedelserne til Sprogfitness, der i år løber af stablen fredag d. 3. maj.
Landet over inviterer rigtigt mange biblioteker skolegrupperne i daginstitutionerne, 0. klasserne og indskolingsklasserne til en årlig sprogfitnessdag med folkebiblioteket som bindeled mellem skoler og daginstitutioner.
Hvert år udvælger og udvikler Aalborg Bibliotekerne i samarbejde med UCN, læreruddannelsen Aalborg, lege til Sprogfitnessdagen. Hvis I ikke er blandt dem, der er invitereret til et biblioteksarrangement, eller I bare ikke kan få nok Sprogfitness, kan I altid selv hente legene og bruge dem hjemme hos jer selv. Sprogfitness
Sprog er noget, vi leger! D. 3. maj 2024 går det løs til Sprogfitness igen!